Bliv SOSU-assistentelev med mulighed for fastansættelse i Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at uddanne dig som fremtidens velfærdsmedarbejder og overvejer du en karriere, hvor du varetager pleje og omsorg for andre mennesker? Et job hvor høj faglighed er vigtig og hvor du bliver en del af et proffessionelt fællesskab?  

Hvis du bliver en af kommunes SOSU-assistentelever tilbyder vi dig et målrettet læringsforløb med struktur, dygtige praktikvejledere samt en hverdag, hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Du kan læse meget mere om uddannelsen og hvordan hverdagen er som SOSU-assistentelev på https://sosufrederikshavn.dk/sosu-assisentelev/ 
 
Vi leder efter dig!
Der har bestået grundforløb 2 (GF2) til SOSU-assistent, eller som har bestået en SOSU-hjælperuddannelse eller har dele af en sygeplejerske uddannelse.
Har du ikke bestået GF2, så har du stadig mulighed for at søge hos os og blive ansat i et sammenhængende forløb, hvor din ansættelse starter ved grundforløbet!

For at komme i betragtning til en SOSU-assistent elevplads skal du: 

  • Være beredt på at blive udfordret fagligt og personligt og være klar på at bruge tiden på en krævende uddannelse
  • Være dygtig i relationen til andre og kunne arbejde ud fra andres behov
  • Være ordentlig og samvittighedsfuld
  • Overholde aftaler og møde ind velforberedt.
  • Være nysgerrig på andre og reflekterende over egne og andres handlinger.
  • Tage medansvar for din egen læring og udvikling


Til dig der er fyldt 25 år!
Frederikshavn kommune vil fra 1. juli 2021 ansætte alle kvalificerede SOSU-assistentelever der er fyldt 25 år fra GF2 med løn. Det forudsætter dog at du har bopæl i Frederikshavn kommune og at du i din ansøgning medsender følgende dokumentation:  

  • En RKV (realkompetencevurdering) med uddannelsesplan udarbejdet af SOSU Nord
  • Optagelsesbrev til Grundforløb 2 på SOSU Nord (GF2 2 søges via www.optagelse.dk)
  • Vejledningsbrev i forhold til uddannelsesretning fra SOSU Nord

Desuden skal du, hvis du søger stillingen med voksenelevløn, vedhæfte dokumentation for min. 1 års relevant erhvervserfaring. Søger du stillingen som voksenlærling, skal du vedlægge dokumentation/ bevilling fra jobcenteret.

Hvis ikke vi har en elevplads på det givne tidspunkt du søger, kan vi anvise en elevplads i en anden kommune.

Vil du være med på elevholdet?
Vi har løbende ansættelse af elever, så send endelig din ansøgning, hvis denne karrierevej er noget for dig. Du bedes i den sammenhæng se bort fra ansøgningsfristen. 

Vil du gerne vide mere om at være elev i Frederikshavn Kommune er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent Dorthe Houmann på tlf. 9845 7731 eller uddannelseskonsulent Lene Moselund på 9845 8151.

Du kan finde mere information på www.sosu-frederikshavn.dk

Yderligere oplysninger
Straffeattest skal fremvises før ansættelse. 

Du må forvente, at der kan forekomme oplæringsperioder der kræver cykel/cykling.

Vi gør opmærksom på, at såfremt du få afslag på din ansøgning om elevstilling, er Frederikshavn Kommune forpligtet til at registrere afslaget – herunder f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail eller CPR-nummer.
Oplysningerne registreres på Praktikpladsen.dk og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for IT og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i §58 i bekendtgørelse om Erhvervsuddannelser.”

Det skitserede ansøgningsforløb til højre i annoncen er ikke gældende når du søger job som afløser. Kontakt i stedet arbejdspladsen direkte via kontaktinformationerne i annoncen.

 

Ansøg
Del i dit netværk
Jobområde: Elever
Kontakt:
Lene Moselund Uddannelses -og udviklingskonsulent
Telefonnummer: 9845 8151.
Tiltrædelse: løbende
Stillingstype: Fuldtid
Ansættelsesvilkår: Tidsbegrænset ansættelse
Frist:

ANSØGNINGSFORLØBET

Ansøgning Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i jobannoncen. På den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.
Vurdering af din ansøgning Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale.
Samtaler Vi inviterer normalt 3-6 kandidater til samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, og hvem du er som person.
Tilbagemelding Alle kandidater, der har været til samtale, vil få en personlig tilbagemelding. Herefter vil de kandidater, der ikke i denne omgang er kommet i betragtning til stillingen modtage afslag pr. mail.
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
DK-9900 Frederikshavn
Tlf: +45 98 45 50 00

CVR nr. 29189498
Powered by Emply